About me and my passion

Salutare!

Înainte de a mă cunoaște, vreau să-ți mulțumesc pentru că ai găsit câteva clipe din timpul tău prețios să citești câteva rânduri despre mine și pasiunea mea.

Vreau să încep cu familia mea. Sunt un soț și tată a doi băieței de care sunt mândru, Florin și Darius. Îmi iubesc la nebunie familia, ei sunt cei mai tari susținători ai mei.

Sunt deschis către comunicare și interacțiune cu oamenii, dar în primele 10 min la o întâlnire cu Tine am niște emoții de nedescris. Sunt o persoană emotivă și de o sensibilitate înaltă și asta încerc s-o redau în fotografiile mele.

Calatoria mea spre fotografie vine din dragoste pentru artă, care și-a făcut loc la o vârsta foarte fragedă. Încă de mic copil am îceput să frecventez școala de pictură din orașul meu natal,

Orhei, ca mai apoi să absolvesc Facultatea de Arte Plastice, specialitatea Grafică.

Îmi place să surprind momente neregizate, instantanee, pline de viață și naturalețe. Îmi place să vânez zâmbete de copii, tineri, miri și mirese. Ei mă fac să mă integrez în lumea lor mare.

Pentru mine o fotografie prinde viață, atunci când în ea vezi o trăire, dragoste, emoție.

Îmi plac oamenii calzi, prietenoși, deschiși la suflet și chip, oameni care ies în fotografii atât de simpli, dar în același timp atât de frumoși.

Dacă trăirile și emoțiile Tale își au loc în fotografiile mele, atunci contactează-mă cu încredere. Promit să răspund oricând și oricui.

                                                                            Cu drag, Tudor Chergan!


Tudor Chergan Ⓒ 2019
Creat de Site creat de Creare.Website